Dakwerken

Het dienstenpakket van ons dakdekkingsbedrijf
U kunt een beroep op ons doen voor alle werkzaamheden die met dakwerk te maken hebben. Zo isoleren en renoveren we oude daken, maar doen we ook dakwerk voor nieuwbouw. Van kleine projecten van één woning tot grotere projecten van 150 woningen of meer. Rechttoe-rechtaan-panden of woningen met hoeken, kielen en dakramen: we doen het allemaal. 
De jongens van Chambon Dakwerken heeft u graag op uw dak
Pannendaken
Het dak bepaalt voor een groot gedeelte de uitstraling van uw woning of bedrijfspand. Maak dus een weloverwogen keuze voor het soort dakbedekking en de kleur en vorm van de pannen.

U heeft onder meer de keuze uit:

  • keramisch
  • beton
  • prefab

Kunt u niet kiezen of weet u niet waar u op moet letten? We adviseren u graag. 

Isolatie
Zoals bij mensen de warmte via het hoofd het lichaam verlaat, verlaat de meeste warmte het huis via het dak. Een goede isolatie is dus essentieel. Houdt uw huis meer warmte vast? Dan betekent dit dat u minder hoeft te stoken en uiteindelijk ook minder diep in de buidel hoeft te tasten.

Uiteraard houdt de isolatie ongewenste warmte in de zomer juist buiten. Laat uw dak (opnieuw) isoleren door Chambon Dakwerken.

Nieuwbouw
Nieuwbouw wordt in tal van verschillende soorten en maten gebouwd, maar voor ieder type nieuwbouwpand heeft Chambon Dakwerken een passende dakbedekking. Wij verzorgen zoal voor U : Het aanbrengen: 

Van (Isolerende) Dakplaten
Het latwerk
Dakramen
Prefab schoorstenen/dakdoorvoeren
Zonnencollectoren
En natuurlijk de dakpannen.
Hulp nodig bij het maken van een keuze? Vraag het onze dakdekkers.

Renovatie
Heeft u kapotte of losse dakpannen, lekkage bij een dakraam,dakkappel of schoorsteen: daar zit niemand op te wachten. Bent u er op tijd bij? Dan kan het in de meeste gevallen nog gerepareerd worden, maar heeft uw dak zijn beste jaren wel gehad? Dan is een dakrenovatie verstandig. We vervangen uw dakzodat het weer jaren meekan.

Dakkapellen en dakramen
Is het tijd voor gezinsuitbreiding en wilt u graag een dakkapel laten aanbouwen voor meer ruimte in huis, of vindt u het te donker op zolder en zou een dakraam geen verkeerd idee zijn? Doe een beroep op de mannen van Chambon Dakwerken. Kies zelf de breedte, het materiaal en de kleur en laat de mannen van ons dakwerkbedrijf de rest doen.

Schoorstenen
Lekkage bij Uw schoorsteen? Misschien is Uw lood aan vervanging toe  of vallen de voegen eruit dan is het nodig om uw schoorsteen een keer te renoveren. U moet dan denken aan bv nieuw lood in de schoorstenen en of de oude voegen uithakken  de schoorsteen reinigen en opnieuw opvoegen en impregneren. Dan kan deze schoorsteen er weer jaren tegen aan! U kunt natuurlijk ook Uw schoorsteen laten slopen als deze geen functie meer heeft hierdoor heeft U weer minder kans op lekkagges.

Timmerwerk en zinkwerk
Timmer- en zinkwerk doen we niet zelf, maar besteden we uit. Zo bent u zeker van een goede prijs en goed werk, maar heeft u nog wel steeds één aanspreekpunt: Chambon Dakwerken.